GJENERATOR BACKLINK

Shqip

Mjetet e lidhjes së pasme - Kontrolloni lidhjet tuaja prapa

search icon

Funksioni i një kontrolluesi të lidhjes së pasme për suksesin tuaj

Backlinks mbeten një pjesë thelbësore e marketingut të materialit të përmbajtjes. Ato ndihmojnë për të ekspozuar pozicionin e një pjese specifike të materialit të përmbajtjes në ekosistemin më virtual. Kur ueb sajte të ndryshme të ligjshme lidhen me faqen tuaj, ato garantojnë cilësinë e parë të materialit tuaj.

Pse janë të rëndësishme lidhjet kthyese

Shumëllojshmëria e gjerë e lidhjeve, rëndësia e tyre dhe autoriteti i emrave të domeneve referuese janë standardet më të rëndësishme për vlerësimin në Google dhe motorët e ndryshëm të kërkimit. Të gjitha lidhjet e pasme të një faqe interneti, atributet e tyre (follow, nofollow, anchor text...) dhe tarifa e atyre hiperlidhjeve përbëjnë profilin e backlink të faqeve të internetit. Një profil i fuqishëm backlink paraqet mundësi më të larta për t'u renditur në majat e SERPS.

Përmbledhja e analizës së lidhjes së pasme

Menjëherë pas skanimit, mund të shihni miniaplikacionet me të dhënat e vlerësimit të lidhjes së pasme, kështu që mund të shihni se sa i fortë është një profil pozitiv i lidhjes së pasme në shumë më pak se një minutë.

Kontrolluar së fundi 30 domene

Rendit Burimi Parë për herë të fundit
70 filmesexeporno.com 2022-11-13
65 bestfreevpn.co 2022-11-03
57 tunisiavpn.com 2022-11-03
53 yemenvpn.net 2022-11-03
49 luxembourgvpn.net 2022-11-03
48 bangladeshvpn.com 2022-11-03
51 bahrainvpn.net 2022-11-03
57 vietnamvpn.org 2022-11-03
53 uzbekistanvpn.com 2022-11-03
48 uruguayvpn.com 2022-11-03
52 unitedstatesvpn.net 2022-11-03
40 unitedkingdomvpn.com 2022-11-03
46 ukrainevpn.net 2022-11-03
58 ugandavpn.net 2022-11-03
44 uaevpn.net 2022-11-03
58 turkmenistanvpn.net 2022-11-03
64 turkeyvpn.org 2022-11-03
61 thailandvpn.org 2022-11-03
41 thailandvpn.net 2022-11-03
60 taiwanvpn.net 2022-11-03
46 swedenvpn.net 2022-11-03
52 spainvpn.net 2022-11-03
54 southkoreavpn.net 2022-11-03
66 southafricavpn.net 2022-11-03
52 sloveniavpn.net 2022-11-03
47 slovakiavpn.net 2022-11-03
59 singaporevpn.net 2022-11-03
70 vpnflare.net 2022-11-01
42 pornoru.mobi 2022-10-16
64 freeporno69.net 2022-10-16